ProduktinformationMy Sugar – your pretty pleasure

Krigen mod behårede ben og kampen for en flot bikinilinje, kan sagtens være sød som ægte sugaring.

Vores sugar-pasta er den prismæssigt mest attraktive. Det er ikke nødvendigt at bruge talkum, som hverken er godt for hud eller luftveje.

Fås i 3 varianter:

Candyfloss - soft

Yummi Gummi – regular

Lollipop – strong


Den letteste sugar til de mindste hår. Helt ned til tre millimeter hår fjernes uden så meget som at overveje at knække. Varmes op til 32 grader – og er klar til brug.

Vi tør love dig en sugaring-løsning, som ikke bare er markedets nyeste, mest teknologisk forfinede, men også den absolut bedste. Bedre end dem du kender i forvejen.

Klik her for at se de forskellige sugaringprodukter


Berodins franske voks som distribueres eksklusivt af Marias Hudpleje er godkendt af Lori Nestore, Voksens Dronning. Lori og Greve Christian DES GARETS, to pionerer i voksindustrien, har sluttet sig sammen for at kunne tilbyde de bedste præmierede voksprodukter.

Formuleret med eksklusive patenter er disse tredjegenerations voksprodukter baseret på formler af DES GARETS. Med over 50 registrerede patenter i voks- og parfumeindustrien er denne fornemme og bemærkelsesværdige opfinder ansvarlig for lancering af polymer i hårfjernelsesprodukter og revolutionen i voksindustrien.

Berodins produkter overgår andre voksprodukter. Voksen varmes op ved lav temperatur og påføres ved en temperatur, der lige netop ligger over hudens. Derved opnås en blid men effektiv virkning. Den cremeagtige konsistens bevirker at voksen er mindre skør (smuldrende) og klæbrig (sej) end andre traditionelle vokstyper.

I forbindelse med voksen findes der en komplet serie af før og efter tilbehør, undervisnings-DVD'er, kurser samt hjemmeplejeprodukter for at understøtte servicen.

Klik her for at se de forskellige vokstyper samt tilbehør

 

 
 
Marias Hudplejeklinik   Lyngby Hovedgade 26 C & Bagsværdvej 72 A   2800 Kgs. Lyngby   Telefon: 45 88 48 32 / 45 88 48 31